19 de novembre 2006

MONTGRONY

19.11.2006
Paisatge de tardor i temperatura primaveral; així podriem definir el dia passat al Montgrony.
La veritat és que aquesta tardor està resultant inusualment càlida, i ens hem aprofitat de la circumstància per visitar aquesta escola ja clàssica. Potser per les dates (finals de Novembre) o perquè la gent ja ho té molt vist, però hem estat gairebé sols.

La recent aparició de la nova guia del Ripollès, hem va fer venir ganes de visitar aquesta escola, doncs ara ja feia anys que no hi anava, i tot i que les vies més clàssiques estan bastant "sobades" el paisatge mai decepciona.


El sector visitat ha estat la Cinglera del Pla de Sant Pere, doncs els altres sectors tenen vies massa difícils per nosaltres. I les vies realitzades han estat:

-Super GAM L1: 5+, 20m., tres primeres xapes comunes amb Borgonyà city (spits amb xapa blanca), resta reequipada amb parabolts. Sobada!
-Free Girls L1 i L2: 4+ i 5+. 35 m., feta amb un sol llarg (corda de 75m.)reequipada amb parabolts. Sobada!
-Angoixa vital: 6a, 35m. Molt dura pel grau ressenyat. Per mi està més a prop del 6b que del 6a.
-Simarillion L1: 4+, 20 m.
-Francesc Torras L1 i L2: 5+ i 6a+. 38m. (la corda de 75m. arriba just per fer-la en un sol llarg). Ho deixaria en 6a i el pas més dur està precisament entre la 3a i la 4a xapa, al famós canaló del tram comú amb la Tutankamon, que teòricament hauria de ser 5+. A partir de la separació amb la Tutankamon equipada amb parabolts.
-D'en Manel L1 i L2 : 4+ i 6a+, 38m. (la corda de 75m. arriba just per fer-la en un sol llarg).

Nesa al L1 de la Francesc Torras (6a). Just abans del "pas del canaló"


Cordada a Angoixa vital. 6a amb "tuf" de 6b

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep Pere i Nesa, no pareu, quina marxa. Molt maca la panoràmica del Montseny; la pedra es veu fantàstica a la foto del 6a de la Nesa. Veig que hi ha víes per tots a Montgrony, m'hi hauré d'arribar algun dia.
Salut

Anònim ha dit...

Ay! El mític pas de la Tutankamon. Quins records! A veure quan hi torno a Montgrony!

Gatsaule ha dit...

Molt xules les fotos ! I és que aquest cap de setmana ha fet un temps genial.

Anònim ha dit...

A Monntgrony tinc moltes ganes d'anarhi, l'unic que em tira enrera el grau elevat, i les vies sobades dels graus baixos... En fi, a entrenar per pujar grau i poder disfrutar d'aquesta escola! :)

Veu encertar el dia eh? ;)

Xavi ha dit...

Ei Pietro molt xules les fotos. A veure si quedem el proper cap de setmana per fer unes grimpades. Felicitats pel blog. Adeu.

Anònim ha dit...

Pere! Nessa! molt bonic el lloc, oi? Felicitats pel blog! està quedant molt bé!

Anònim ha dit...

My warm regards to all members. Nice to get here! :)

p.s. If somebody is too interested in [url=http://newmoviereleasesdvd.info/]Watch Movies Online Free[/url] see my signature