07 de novembre 2006

LA MUSSARA - SECTORS ROURE I PRIMITIU

22.10.2006
Avui no ens hem complicat gaire la vida i hem anat a un dels sectors pioners de La Mussara: El Roure i Primitu. Anem la Gemma, el Pol, la Nesa i el Pere i allí ens trobem a la Raquel, que atenció, va amb un grup de 9 noies i 2 nois,…qui diu que les mosses no van a la muntanya!.
Tot i que moltes de les vies que fem tenen més de 20 anys, la qualitat de la roca de la Serra de Prades, fa que encara es puguin fer força bé. A més, l’equipament és bo tot i que trobem que el primer seguro està exageradament alt a totes les vies. És una tònica bastant generalitzada a La Mussara. No estaria de més portar una antena per xapar les primeres cintes o procurar xapar-les al baixar de les vies veïnes.
Comencem per l’Esperó de tardor, un V molt “alpí” i anem fent vies pujant el grau fins arribar a la Passió d’Esparreguera, un 6c amb el pas clau més assequible si el fem per l’esquerra. Les vies més recomanables les trobem al sector Primitiu, una placa de 35 metres amb una desena de sisens, tots preciosos, amb unes vistes espectaculars del camp de Tarragona.

Què tindrà la Serra de Prades que sempre ens deixa un bon gust de boca ??!!



Pere a l'Esperó de tardor (V) i Pol començant "Infierno de cobardes (6a+)


Sector Primitiu

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh! no només m'agrada el teu blog, sinó que penso que ets l'indicat per fer-lo i a més... m'encanta veure-m'hi en plena acció!

Anònim ha dit...

Pere, veig que la constancia fa els seus fruits i ja et poses als 6c's, deu n'hi dó! aviat et veig als setens. Enhorabona al Pol, si s'entrenés una mica no sé quin grau faria...

Pietro ha dit...

Bé, de momement Jaume tots els 6cs que he provat jo mateix els decoto!...els de veritat encara no em surten!