07 de gener 2009

CAP D'ANY I REIS A GANDIA

Fa dos anys vam passar les vacances de Cap d’any i Reis a la Costa Blanca, concretament a Benidorm. La zona ens va deixar molt bona impressió, tant a nivell de climatologia, com a nivell de la gran quantitat i qualitat d’escoles d’escalada que hi ha. Teníem clar que hi tornaríem i ho hem fet aquest any. Aquest cop però ens hem centrat en una altra zona més al nord: Gandia i voltants. I per què Gandia?... doncs és una ciutat gran amb molta infraestructura d’allotjaments i ens va resultar fàcil trobar-hi apartaments de qualitat i econòmics (30 € la nit). A més, en un radi de 50 quilòmetres, tenim un munt de bones escoles, començant per la mateixa Penya Roja de Marxuquera situada a escassos 5 quilometres de Gandia. Aquest cop ens acompanyen també la Gemma i el Pol amb qui, tot i estar a un altre apartament, vam escalar pràcticament tots els dies junts. També vam celebrar el Cap d’any amb ells cruspint-nos un pollastre a la taronja per xupar-se els dits!
El "tiberi" de Cap d'Any...i problemes per localitzar les vies l'endemà!

Aquest any no hem tingut tanta sort amb la climatologia, però no ens podem queixar: de vuit dies possibles hem pogut escalar sis.
Les escoles que vam vistar foren les següents:


En els propers posts aniré informant d’aquestes zones una per una.

7 comentaris:

PGB ha dit...

Pere... tenim feina atrassada!!!
Almenys tu no tanta com jo :)

A veure si ens expliques les escalades pel País Valencià... encara hi farem una visita!

Raquel ha dit...

Ostres, doncs jo també estava per allà per aquestes dates!! I vam anar a algun sector que veu anar vosaltres... ens deuríem creuar!!
Quina bona temperatura, eh!!

jaumeplanellpiqueras ha dit...

Ei Pere! tan silenci informàtic havia d'amagar activitat i mira quanta activitat punyeteros!! nosaltres fotent-nos de fred i vosaltres a l'escalforeta dels taronjerars...Bon any i bones escalades!!!

Anònim ha dit...

Ei Pietro! Ho vam passar molt bé i vam anar sempre molt ben aconsellats amb les teves localitzacions! El secret del pollastre devien ser les taronges de La Safor acabades de collir.
Genial la foto del dia després: es nota que havíem dormit poc. Però t'has callat el curs intensiu de balls de saló, eh?
Fins aviat!

Gemma ha dit...

Ja tinc ganes de llegir les cròniques de cada zona...
Com sempre, va ser un plaer compartir les escalades amb vosaltres!

Pekas ha dit...

El efecto bloguer ataca de nuevo... jejeje.. estas fiestas pasadas parece ser que más de uno hemos "catado" algunas de las escuelas castellonenses y valencianas... :-)))))

jclaramunt ha dit...

Ei Pere! Bon any!
us veu ajuntar amb uns bons cuiners. Segur que la Gemma us va fer un bon pastís!
Molt bones escalades per al 2009!