18 de setembre 2009

CAVALLERS 13: DESCANS ACTIU

15 dies seguits d’escalada no els aguanta ni el més fanàtic, Així que quan els peuets deien prou també vam tenir temps per fer “descans actiu”. La veritat és que no vam ser massa originals amb les activitats “aprés escalade”:

1) Excursió per Aigüestortes fins al Portarró d’Espot la Nesa i fins al Pic del Portarró jo.
Pel camí no paren d’aparèixer blocs que demanen a crits ser escalats, i com que un fanàtic és un fanàtic, no puc evitar escoltar la seva crida,...però m’he deixat els gats, ggrrr!



2) Ruta del romànic de la Vall de Boí. Poca cosa a dir de les ermites i esglésies romàniques de la Vall. En cap altre lloc del món hi ha tal concentració d’art romànic en tan poc espai i en tan bon estat de conservació. Rematem la jornada amb un menú degustació a Casa Joanot d’Iran, i fent una cata de l’aigua de totes les fonts de Caldes de Boí.





3) Excursió cap al Refu Ventosa i Calvell i els estanys de Travessany, Mangades, Monges, etc. Aquí sí, com que un fanàtic és un fanàtic i s’apren dels errors agafo els gats i acabo fent “psicobloc” a la Placa de l’Agonia de l’Estany de Travessany i boulder pels voltants de l’Estany Negre.




4) I no podia faltar l’observació de la flora i fauna del Parc nacional: