15 de setembre 2009

CAVALLERS 11: ESCAPANT DE LA PLUJA A VIUET



Abans d’entrar en matèria amb aquest post deixeu-me puntualitzar el títol: evidentment Viuet no és Cavallers però ho he redactat així per mantenir la coherència amb els posts anteriors i en qualsevol cas sí que ens va servir de comodí per quan pintaven bastos per Cavallers.
La zona també és ideal per desconnectar una mica del granit. Bé, de fet Viuet es mereixeria vàries visites per ella mateixa ja que compta amb 80 vies, gairebé totes bones o molt bones; llargues i verticals, ben equipades, i amb roca calcària més que acceptable, tot i que segons sembla els equipadors es van fer un bon fart de sanejar llastres i blocs sospitosos. Actualment encara hi ha alguna via amb roca delicada. L’escalada és bàsicament de continuïtat atlètica i diguéssim que no regalen res. Un altre punt fort de Viuet és que hi trobem totes les orientacions excepte nord pur. Nosaltres, vam aprofitar un dia de núvols i fresca (cronològicament el primer de les vacances) i vam poder escalar al sector més assequible (Dreta sud) i quan va sortir el sol vam canviar al sector Dreta est. Les vies realitzades:

-Bellota, V+, 20m.
-Jabugo, V+, 25m.
-Pata negra
(sortida directa), 6b, 30m.
-Cambón-Piola, 6a, 30m.
-Unicejo, 6b, 30m.



Jo mateix a la variada i divertida Cambón-Piola (6a)

Que jo sàpiga, no corren ressenyes per internet, però les podeu trobar a la guia del Luichy: Escales, Pirineos Vol.1

5 comentaris:

Fernando ha dit...

Os habeis pasado todo el verano en esa zona!!

Pietro ha dit...

Jejeje, sí estic una mica montemàtic oi!!! Vaig cometre el "petit error" d'emportar-me el portàtil i cada dia escribia una mica sobre cada sector i ara , al publicar els posts, m'adono que això no s'acaba mai, jejeje. Però tranqui que ara en venen més de l'altre lloc on vam estar: Morella i voltants...però en aquests serè més breu, jejeje.
Per cert, gràcies a tots els que els seguiu llegint!

un tal Pinxo ha dit...

Vinga, vinga menos Cavallers...jajaja que esperem les critiques de Castello...jajaja.

Jaimito ha dit...

Hola chicos.Sabeis algun sitio en el que podamos hacernos con las reseñas?Muchas gracias

Joan ha dit...

Les dues de la dreta de la Unicejo, que són més curtes, sabeu el nom i grau?