26 d’octubre 2010

GRAU DELS MATXOS EN "STAND-BY"

Malauradament els pitjors presagis s'han complert i un dels dos propietaris del terreny no vol que s'escali més en aquesta zona. S'ha penjat un rètol informant a tothom que hi vagi de la prohibició.
Evitaré pronunciar-me a favor seu o a favor de la comunitat escalatòria, perquè desconec els "intringulis" de la polèmica i les coses mai són completament blanques o completament negres. Per part meva, i com a assidu del sector que he esdevingut puc dir-vos que, en general, no he observat cap comportament incívic destacable en les meves últimes visites. Sembla ser que el problema radica més en la zona d'aparcament que no pas en la zona d'escalada.
Només sé que s'està negociant sobre el tema i que encara no està tot perdut. Per tant, crec que de moment el més sensat és fer cas a la prohibició.
Informar-vos també que en algunes vies les dues primeres xapes han estat petades (i això sí que em sembla un comportament incívic!...ho sento, ja m'he pronunciat i havia dit que no ho faria, no ho puc evitar).
L'únic objectiu d'aquest post és difondre la notícia.
Per més informació podeu consultar el Blog d’en Fernando.

2 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Sap greu que passi això! moltes parets tenen amo i aquests a vegades no entenen el que fem...millor tenir-los informats i vigilar que no provoquem molèsties...
Gràcies per l'avís Pere.

Xavi ha dit...

Llàstima això de la prohibició, perquè l'altre dia em va agradar força el sector. Esperarem a veure com s'acaba el tema.